BRUSCETTA VARIANTS

BRUSCETTA VARIANTS

Kā našķis vai uzkoda – uzlieciet uz sava galda Itālijas garšu.

Izmantojot mūsu šķīvīšus – rīvītes, jūs varat uzburt aromātisku bruscetta piedevu maizei. Lai to pagatavotu jums būs nepieciešams:

  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1/2 sīpola
  • 1/2 sulīga tomāta
  • Vidusjūras augi (piemēram, oregano, baziliks, rozmarīns)
  • Olīveļļa
  • Sāls
 

Tomātu, sīpolu un ķiploku vienu pēc otra smalki sarīvē tomātu, sīpolu un ķiploka daiviņu. Pievieno olīveļļu un šķipsniņu zaļumu un sāli, pēc tam uzmanīgi maisa ar otiņu un tad uzklājiet uz maizes. Gatavs!

Protams, jūs varat izrotāt maizes šķēles, kā vēlaties. Mēs iesakām ar  rukolu.

Mūsu padoms: ja tomāts nav pietiekami aromātisks, intensīvākai garšai varat pievienot nedaudz tomātu pastas. Pēc sarīvēšanas vienkārši iemaisiet.

Labu apetīti!