PASTA NAPOLI GAUMĒ

PASTA NAPOLI GAUMĒ

Tas ir tik vinkārši un garšo kā īsta itāļa pagatravota.

Paša pagatavota mērce pastai, tas ir tik vienkārši. Tev nepieciešams:

  • 500 g makaronus
  • 5 tomāti
  • tomātu mērce
  • 1 līdz 2 ķiploku daiviņas
  • 1 sīpols
  • 50 g prmezāns
  • olīveļļa
  • rozmarīns, timiāns, baziliks

Uzvāriet katliņu ar ūdeni makaroniem. Tikmēr sagrieziet mazos kubiņos tomātus, nomizojiet sīpolu un arī sagrieziet mazos kubiņos. Sasmalciniet rozmarīnu un timiānu mazos gabaliņos. Cepiet uz pannas kubiņos sagrieztos tomātus un sīpolus kopā ar zaļumiem, nedaudz pievienojot olīveļļas

Nomizojiet ķiploka daiviņu (-as), smalki sarīvējiet uz šķīvīša, pievienojiet cepšanai pannā, izmatojot otiņu.

Tiklīdz ūdens uzvārijies, pievienojiet makaronus, šķipsniņu sāls un vāriet līdz vēlamajai konsistencei.

Patstāvīgi maisot, pievienojiet pannā tomātu pastu un, ja nepieciešams, nedaudz ūdens, līdz mērcei ir vēlamais krēmīgums.

Noteciniet makaroniem ūdeni un pārberiet bļodiņā servēšanai. Pievieno mērci un iemaisa. Pievieno parmezānu un baziliku, gatavs.

Mūsu padoms: parmezānu ar apļveida vai taisnām kustībām, sarīvējiet uz Evergrate šķīvīša, lai tas kļūtu smalks un pūkains. Jo parmezāns nobriedinātāks, jo labāk.

 

Novēlam jums labu apetīti!